hiking

Afgelopen zomervakantie heb ik zelf moeten reanimeren. Dit  keer niet bij een reanimatiepop maar voor het eerst bij een echt mens. Met man en dochter naast me i.p.v. mede-cursisten. Best heftig, maar gelukkig heeft de man het gered.

AED

Binnenkort organiseert de EHBO vereniging Beusichem-Zoelmond weer AED en reanimatie cursusavonden in het Dorpshuis van Asch.
Er is geen voorkennis noodzakelijk. Je leert reanimeren en omgaan met een AED-apparaat. Na het goed doorlopen van deze cursus kun je burgerhulpverlener worden en levens redden.

huldiging

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van 11 september van de E.H.B.O. Vereniging Beusichem-Zoelmond zijn er twee leden gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Hanny Baauw-Knobbout uit Ravenswaaij voor 35 jaar en Dirk van Kuijk voor 25 jaar lidmaatschap.
De beide jubilarissen zijn in de bloemetjes gezet door Corry Reumer.

AED

De AED heeft in Zoelmond een andere plaats gekregen.
U vindt de AED nu aan de muur bij Robert Goebel en Ankelien Barkman, Schoolstraat 4.

Ook dit jaar organiseert de EHBO vereniging Beusichem-Zoelmond in mei en november AED en reanimatie cursusavonden in het Dorpshuis van Asch.
Er is geen voorkennis noodzakelijk. U leert hoe u moet reanimeren en omgaan met een AED-apparaat.